onsdag den 8. september 2010

My new ring

Yesterday I got my ring from Sakdidet Road. I found it on oxideret.dk after hours of searching in Copenhagen for this ring and another ring from Sakdidet Road (#ADO0071), that I never found. Oxideret kindly sent me a card with a personal message. Thank you Camilla! Makes it so much more personal to shop online.
I really wanna buy this, this and this ring soon. Can someone please tell me where I can get them?! I even went to a local store and told them to check Sakdidet Road's rings out, just to get my hands on the rings. They seemed interested, but I'm moving to Tel Aviv in 2 weeks, so I wont benefit from it anyway.

7 kommentarer:

 1. Hej Neel.

  Hvor er jeg glad for at ringen kom godt frem! :D

  Og tak for de fine ord - det varmer! :D

  Ha en skøn dag.

  Og jeg har uploaded dit indlæg på OXIDERET's facebook side:
  http://www.facebook.com/album.php?aid=7397&id=110835308973918

  Camilla /Oxideret.dk

  SvarSlet
 2. Hej Nelly,

  Ih hvor er det rart med rosende ord, og vi skal bestemt ikke klage over, at du endda forsøger at finde nye kunder til os!
  Jeg må jo være den bedste til at svare på dit spørgsmål, så here goes:

  Dobbeltringen med fuglen: Indtil videre er den på vej til NK i Stockholm og Harvey Nichols i London.

  Den sorte ulv: finder du måske endnu hos Symbiose i Lyngby, Wood Wood i Berlin, og så er den på vej til No Milk Today i Hillerød og NK i Stockholm

  Ringen med blade: Hvis Kyoto på Vesterbro ikke har flere, så er der nogle på vej, Nag har måske, og så er den også på vej til Wood Wood Berlin.

  God jagt og held og lykke i Tel Aviv!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hej Camilla!
  Sjovt du fandt mig! Jeg er rigtig glad for ringen, dog er der et lille sted på den ene side som ikke er helt "forgyldt". Anyway, har fået sååå mange komplimenter.

  Fint du har linket til mit indlæg!

  Og endnu gang, hvor var det dejligt at modtage en håndskrevet hilsen.

  God weekend!

  SvarSlet
 5. Hej Sofie!
  Tusind tak for informationen! Var rundt i flere butikker i København, men uden held, heller ikke hos Nag. Prøver nogle af de andre i næste uge. SKAL have dem med til Israel!

  God weekend og endnu engang tak!

  SvarSlet
 6. Hej Nelly,

  det er mig, der har No Milk Today i Hillerød. Hvad for en ring søger du?? Jeg har ikke fået varerne endnu, men kan sagtens sende til dig i Tel Aviv, hvis du laver en bank overførsel.
  Anyway - let me know.

  Katja
  www.nomilk-lovechild.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hej Nelly,

  det er mig der har No Milk Today i Hillerød. Hvilken ring søger du? Jeg har ikke modtaget varerne endnu men kan sagtens sende til dig i Tel Aviv, hvis du laver en bankoverførsel. Anyway - let me know.

  Katja
  www.nomilk-lovechild.blogspot.com

  SvarSlet

Comments make my day!